Online Marketing - Online Ondernemers - internet marketing Winschoten

Online Marketing

zorg dat u online goed gevonden wordt

U heeft een mooie website of webshop, maar de bezoekers kunnen u niet goed vinden in Google. Online Ondernemers helpt u met internet marketing! Voor meerdere klanten hebben we inmiddels pagina 1 posities bereikt, en we gaan ook graag voor u aan de slag.

 

SEO – Search Engine Optimization

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is het verbeteren van de vindbaarheid van uw website of webshop. Hoe? Door tientallen, zo niet honderden tactische trucs toe te passen die zorgen dat uw pagina stijgt in Google. Van het herschrijven van teksten tot het optimaliseren van de laadtijd van de pagina etc.

 

SEA – Search Engine Advertising

Wilt u adverteren in Google? Dat kan met behulp van Google Ads (voorheen Google Adwords). Online Ondernemers helpt u met het opstarten van een campagne, om deze vervolgens actueel te houden en te optimaliseren. Heeft u een webshop? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw producten automatisch bij Google Shopping aangemeld worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

Offerte aanvragen

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over internet marketing? Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.